Šéfkuchař Restaurant ESSENS Otto Vašák zahájil svoji profesní kariéru v Praze, kde získal, ihned po škole, pracovní příležitost v síti restaurací Ambiente.
Následně se přesunul na pozici zástupce šéfkuchaře v podniku
Riccarda Lucqueho La Bottega Bistroteka.
Obrovskou výzvou byla pracovní nabídka v restauraci La Degustation Boheme Bourgeoise oceněná jednou michelinskou hvězdou, kde strávil pod vedením šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka téměř tři roky.
Vít Bayer začal sbírat první pracovní zkušenosti v Anglii, a to hned v restauraci Angler oceněné jednou michelinskou hvězdou.
Následně přijal nabídku francouzské restaurace
Pavillon Ledoyen v Paříži, která se pyšní třemi michelinskými hvězdami. Další zahraniční štace byla v Itálii, opět v restauraci oceněné michelinskou hvězdou, La Rucola.
Jiří Nedorostek se kuchařskému řemeslu vyučil v brněnském Restaurantu U Kastelána, kde působil téměř 10 let. Poté jeho kroky namířily do podniku Gordona Ramsayho v Anglii a následně se zastavily na čtyři roky v Japonsku.
Po svém návratu získal pozici zástupce šéfkuchaře v brněnské restauraci
Koishi, kde působil pět let a kde piloval do dokonalosti své primární zaměření, kterým jsou dezerty.